Pakej Katering Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri 2011

katering rumah terbuka buka puasa

Mungkin terlalu awal nak bagitau ni tentang pakej katering rumah terbuka hari raya aidilfitri. Tetapi kami telah menerima beberapa tempahan katering untuk rumah terbuka bersempena dengan Hari Raya Aidilfitri. Oleh sebab itu, di sini Dsyukran Catering ingin berkongsi tentang pakej katering yang kami tawarkan khusus untuk katering rumah terbuka ini.

Cukup lah untuk kami beraya selama 3 hari sahaja. So, ini bermaksud, pakej katering untuk rumah terbuka hari raya aidilfitri dibuka seawal 4 Ogos 2011. Menu untuk pakej katering yang kami tawarkan ini adalah terdiri daripada menu nasi beriani atau menu kampung. Harga Pakej rumah terbuka hari raya yang kami tawarkan ini bermula serendah dari RM10 per pax. Anda boleh hubungi kami sekarang untuk mendapatkan menu yang kami sediakan atau untuk mendapatkan menu yang lain dari apa yang kami tawarkan.

Selain dari itu, kami juga menyediakan taste/test food percuma untuk mereka yang ingin merasai keenakan makanan yang bakal kami sediakan untuk sebarang majlis. Kerana di Dsyukran Catering, WE really CARE what WE SERVE for U to TASTE. Jadi hubungi Dsyukran Catering sekarang untuk tempahan pakej katering anda yang seterusnya.

6 Responses to Pakej Katering Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri 2011
 1. wan hazwan
  July 25, 2011 | 12:29 pm

  Atas permintaan dari pelanngan kami di Pelangi service Enterprise(kambing panggang istimewa)beroperasi seperti biasa dan menerima tempahan pada sepanjang bulan ramadhan dan hari Raya pertama,kedua dan ketiga,Tempahan awal amatlah digalakkan bagi mengelakkan kekecewaan

 2. ikhwan hakim
  July 26, 2011 | 6:56 am

  salam, boleh saya tahu catering n kt na ha? klau d kawasan utara ada ka catering n….. saya pelajar ingin mengadakan satu majlis berbuka puasa dengan siapa saya boleh menghubungi.

  • admin
   July 26, 2011 | 12:15 pm

   salam, utk maklumat lebih lanjut boleh hubungi no hp ni 0133205316 Zarul. terima kasih.

 3. siti hawa mat rodi
  July 28, 2011 | 10:36 am

  saya memerlukan senarai menu yang ditawarkan oleh pihak tuan untuk jamuan hari raya beserta harga perpax.

 4. rose
  August 28, 2012 | 12:13 pm

  boleh kemukakan menu/pakej untuk jamuan hari raya

Leave a Reply


Wanting to leave an <em>phasis on your comment?

Trackback URL http://dsyukrancatering.com/pakej-katering-rumah-terbuka-hari-raya-aidilfitri-2011/trackback/